reklama 11A

Sobotní dění na CSI Oliva se startem Kellnerové

ikonka

Na mezinárodních skokových závodech ve španělské Olivě se během soboty 27. ledna uskutečnila v rámci závodů CSI2* také Grand Prix. V ní se dařilo Scottu Brashovi. Na startu jsme však tento den měli také českou jezdkyni Annu Kellnerovou…
28.01.2018 13:38  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Česká účastnice Anna Kellnerová se během tohoto závodního dne představila pouze jedenkrát, a to v sedle Balguera. Dvojice se postavila na start soutěže 140 centimetrů vysoké, kterou dokončila s 8 trestnými body na kontě. S dalšími svěřenci ji pak uvidíme během nedělního závodního programu.

Během sobotního dne se nakonec uskutečnila také hlavní soutěž tohoto závodního týdne, která byla přesunuta z nedělního dne. Jednalo se o Grand Prix s výškou překážek 145 centimetrů. V soutěži nakonec nenašel přemožitele britský jezdec Scott Brash, který startoval s koněm Hello Mr. President. V rozeskakování se dvojici podařilo získat náskok více jak jedné vteřiny. Další dvě pozice pak obsadili francouzští zástupci, a to Nicolas Deseuzes s koněm Quilane de Lezeaux a Olivier Robert, který sedlal koně Eros.

Kompletní výsledky naleznete ZDE




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE