reklama 11D

Sobotní české výkony na CSI Paderborn

Během sobotního dne 9. září se tři čeští jezdci účastnili mezinárodních závodů v Paderbornu. V nejtěžší soutěži dne se dobře představila Anna Kellnerová, na nejlepší umístění ten den dosáhl Roman Ducháč, když skončil po bezchybné jízdě šestý…
09.09.2017 19:04  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Český jezdec Roman Ducháč se představil s koněm Quitime, a to v soutěži jedoucí se při CSI3*. Jednalo se o parkur se stupňovanou obtížností do 140 centimetrů. Česká dvojice si připsala nejen plný počet dobrých bodů, ale předvedla také poměrně rychlou jízdu. Ta jim nakonec vynesla právě šesté místo ve výsledkové listině.

Nejtěžší soutěží sobotního dne byla další kvalifikace do Grand Prix a také soutěž při DKB-Riders Tour. Anna Kellnerová na parkuru 150 centimetrů vysokém předvedla koně Giljandro van den Bosrand velmi dobře a náročný parkur dokončila pouze s jednou chybou. Ke čtyřem bodům pak přibyl ještě jeden za překročený čas. V soutěži se z první pozice radoval Marcus Ehning s koněm Funky Fred. Celá elitní šestice pak byla složena z německých reprezentantů.

Lucie Perutíková tentokrát v soutěžích CSIAm-B s oběma koňmi jednou chybovala a těsně se nedostala na dekorované pozice.

Kompletní výsledky naleznete ZDE




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE