reklama 11C

Sobotní bezchybná jízda Finsterle v Jakubowicích

ikonka

Juniorská jezdkyně Sára Finsterle má za sebou vydařený start během sobotního závodního programu v polských Jakubowicích. Dne 7. července dokončila soutěž Small Tour při CSI1* bezchybně a díky tomu si zajistila s Elektrou pěkné umístění…
07.07.2018 22:29  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Na jezdce při Small Tour čekal parkur 125 centimetrů vysoký, který se jel jako dvoufázové skákání. Česká reprezentantka Sára Finsterle sedlala klisnu Elektra a po bezchybné první fázi postoupila i do té druhé.

I v druhé fázi si česká jezdkyně poradila s připravenou trasou parkuru bez trestných bodů a dosažený čas 34,55 vteřiny jí přinesl konečné 17. místo ve výsledkové listině.

Během sobotního dne nechyběl na startu ani český reprezentant Ondřej Zvára. V nejtěžší soutěži dne, ve finálovém parkuru Silver Round, sedlal Quimera M. Čekala na ně soutěž 145 centimetrů vysoká, která byla zároveň započítávána do Longines žebříčku.

V této soutěži se případné trestné body přepočítávaly na vteřiny. Česká dvojice se na parkuru tentokrát dopustila dvou chyb a pomalejší čas na přední příčky nestačil.

Závodní dění vyvrcholí během nedělního dne.

 

Startovní a výsledkové listiny naleznete ZDE.




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE