reklama 11B

Sobotní Spring Junior Cup se štafetovým skákáním

ikonka

V Poděbradech pokračuje parkurový Spring Junior Cup, který je určený pro jezdce mladých věkových kategorií. V sobotu 2. června bylo na programu pět soutěží včetně oblíbeného a ne často vypisovaného štafetového skákání…
02.06.2018 17:48  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Sobota začala parkurem pro jezdce na pony úrovně LP. Vyhrála jej Rozálie Sovová v sedle Fíka, která nechybovala a dojela v čase 43,87. Čistě projela kurzem i druhá Karolína Prušáková s Altamirem C a třetí místo obsadila Anna Marie Vítková s Millice Anne-Lipans Star.
 
Ve stupňované obtížnosti do 110 cm se dařilo Kristýně Drtilové na Cornaule, která nasbírala maximální možný počet 44 dobrých bodů v nejlepším čase. Na druhé příčce se umístila Lenka Sikorová a Carlo M a TOP3 doplnil Tomáš Plšek v sedle Capria.
 
Stejný jezdec obsadila třetí příčku také v L**, a to ve dvojici s koněm Lovely. Druhá dojela Kateřina Málková na C.C.Boy a vítězkou se stala Tereza Markusková s U Wianou Van De Tojopehoeve Z.
 
Nejvyšším parkurem dne bylo S** s překážkami do 130 cm, které se jelo s finále. Soutěž ovládla Anna Heldová s Cara Miou, která jako jediná zvládla základní kolo i finále bez trestných bodů. Druhý skončil Václav Nágr na Fleetwood VDL s jednou chybou v základní jízdě. Třetí místo získali Kateřina Málková a Cornils s 8 trestnými body z první jízdy.
 
Sobotní program zakončilo štafetové skákání. Nejlépe jej zvládla Valentýna Poláchová a Cocoa Girl, která si předávala štafetu s Aleksandrou Pietryszyn na Amanitě. Jejich výsledek byl nula trestných bodů a čas v hodnotě 119,67 sekundy.
 
Výsledky najdete v záznamu závodů níže 



reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE