reklama 11D

Sobotní Květnová tour v Hořovicích pro Štětinu

ikonka

Janu Štětinovi se velice dařilo v rámci sobotního závodního dne 19. května, když startoval v sedle mnoha svých koní při Květnové hořovické tour. Tento den se skákalo až do soutěže ST*, v které si pro vítězství dojel právě plzeňský jezdec Jan Štětina…
19.05.2018 19:05  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Druhý závodní den se v Hořovicích skákalo do stupně ST*. V parkuru 135 centimetrů vysokém se celkem sedm bezchybných dvojic dostalo do rozeskakování. V něm tři jezdci zopakovali bezchybný výkon, a tak si mezi sebou rozdělili příčky nejvyšší.

Nejlepší čas v rozeskakování měl zcela s přehledem Jan Štětina. S koněm Celano S totiž dokončil v čase 43,50 vteřiny. Nikomu z jeho dalších soupeřů se nepodařilo pokořit ani hranici 45 vteřin.

Další dvě pozice pak pro sebe získal Vladimír Tretera. Druhou příčku obsadil s koněm Expensive, když absolvoval trasu rozeskakování bezchybně a v čase 46,46 vteřiny. V sedle svého druhého koně dokončil tento jezdec velice podobně. S koněm Quentin totiž dojel do cíle v čase 46,49 vteřiny. To pro něho znamenalo třetí místo ve výsledkové listině.

Jan Štětina v této soutěži obsadil další dvě příčky v elitní pětici. Čtvrtý nejlepší výsledek po jedné chybě ukázal s koněm Gylord-S a elitní pětici uzavřel s koněm Conthargos-S.

Dekorovaná elitní pětka tak čítala pouze dva jezdce, kteří se představili se svým koňmi opravdu ve výborné formě.

Plzeňský zástupce Jan Štětina také zvítězil v předešlé soutěži S*, které se jelo s návazným rozeskakováním. Nejlepšího výsledků dosáhl s koněm Gylord-S. V cíli měl opět slušný náskok na ostatní.

 

Kompletní výsledky naleznete v záznam závodů, viz odkaz níže.

Foto: Josef Malinovský




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE