reklama 11D

Sobotní CSIOchJY Lamprechtshausen 2017 s PN dětí

V sobotu 20. května pokračovaly 3. dnem mezinárodní závody CSIOchJY v rakouském Lamprechtshausenu. Na programu byl mj. Pohár národů pro kategorii dětí. V té se českému týmu nedařilo. Češi si však připsali několik dílčích úspěchů v dalších soutěžích.
21.05.2017 08:32  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

 
Český tým v Poháru národů dětí startoval ve složení: Mariana Michlíčková (Doretto 8), Tereza Svobodová (Cartagena W), Tereza Jakubcová (Acobata T) a Valentýna Kuková (Shadow). Zatímco první kolo našim vyšlo skvěle a měli na svém kontě po vyškrtnutí 4 trestných bodů Mariany Michlíčkové nulu, druhé kolo se jim nevydařilo. Mariana Michlíčková zopakovala výsledek s jednou chybou, Tereza Svobodová nasbírala 12 trestných bodů a zbývající dvě dvojice byly vyloučeny, což znamenalo eliminaci celého týmu.
 
Během soboty však bylo i několik důvodů k radosti v české výpravě! V soutěži dětí do 115 cm obsadila Tereza Jakubcová (Centalia) pěkné 4. místo. Hned za ní skončila Mariana Michlíčková (Cornet´s Boy).  V soutěži do 105 cm byla tato jezdkyně na koni Mister Merlin druhá, přičemž vítězkou se stala Jana Táboříková s Karou. 
 
Na stupně vítězů se Češi dostali i v soutěži jednotlivců do 125 cm, když Valentýna Kuková s Shadow dokončila druhá v pořadí a za ní se seřadily Tereza Jakubcová (Acobata T) a Tereza Svobodová (Cartagena W). 
 
Mezi juniory na úrovni 120 cm vybojoval pěkné umístění Daniel Pospěch s koněm Global Loveaffair. Ten ve výsledkové listině obsadil šestý řádek. 
 
Kompletní výsledky najdete POD TÍMTO ODKAZEM



reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE