reklama 11B

Šobichová zahájila ve čtvrtek CSI v Kronenbergu

ikonka

Během čtvrtečního dne 22. února se při prvním závodním dnu mezinárodního skokového klání CSI2* v Kronenbergu představila na startu také česká jezdkyně Lada Šobichová. Ta sedlala své dva svěřence a nejtěžší soutěž dne zajela bezchybně …
22.02.2018 18:00  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Nejvyšší soutěží úvodního závodního dne byla skoková zkouška s výškou překážek 140 centimetrů, která byla hodnocena na čas. Jednalo se zároveň o první kvalifikaci do nedělní Grand Prix CSI2*. Na startu se sešlo skutečně obsáhlé startovní pole, neboť se představilo více jak sto jezdců.

Česká jezdkyně Lada Šobichová startovala v této soutěži s klisnou l´Amour a  parkur se jim vydařil. Dvojice totiž dokončila připravenou trasu parkuru bezchybně. Nicméně jejich čas na přední příčky v této početné konkurenci nestačil.

V soutěži pro mladé koně bylo možné vidět českou jezdkyni Ladu Šobichovou s valachem Devil D Z, kterému je letos sedm let. Na parkuru 125/130 centimetrů vysokém, který se při CSIYH1* jel jako dvoufázové skákání, česká dvojice jedenkrát chybovala a v první fázi si tak připsala na konto 4 trestné body.

 Kompletní výsledky naleznete ZDE




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE