reklama 11A

Smolders vítěz speciální vánoční soutěže v Londýně

ikonka

Během sobotního odpoledne dne 16. prosince se v londýnské Olympii vedle dalšího závodního programu uskutečnila také speciální skoková soutěž s názvem Christmas Masters. Vítězem se nakonec po čtyřech kolech stal Harrie Smolders…
16.12.2017 20:30  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

V této specifické soutěži se představilo celkem sedm jezdců. Pouze jednomu z nich se přitom podařilo dokončit čtyři kola této soutěže bez shození. Jednalo se o nizozemského reprezentanta Harrieho Smolderse, který v této soutěži představil koně Corrada. Nejblíže mu byl domácí reprezentant Ben Maher, ten však s koněm Winning Good nakonec čtvrté kolo vzdal. Do něj se právě dostali pouze tito dva zmínění jezdci.

I třetí příčka putovala do Velké Británie, a to zásluhou Laury Renwick. Ta v sedle koně Top Dollar IV absolvovala celkem tři kola, přičemž právě v tom třetím si připsala na konto jednu chybu.

V této soutěži dále nastoupil Marcus Ehning, Michael Whitaker, Daniel Deusser a Eduardo Alvarez Aznar. O závěr sobotního dne se postará ještě jeden parkur při CSI5*, a to soutěž 155 centimetrů vysoká.

Startovní a výsledkové listiny naleznete ZDE




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE