reklama 11A

Složení top světové desítky ve skocích beze změny

Po započtení říjnových bodů do FEI Světového žebříčku v disciplíně skoky se složení elitní desítky nezměnilo. První příčku si udržel německý jezdec Christian Ahlmann, který má aktuálně na kontě 3161 bodů. Drží si tak zhruba stobodový náskok...
03.11.2016 12:22  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Christian Ahlmann si udržel první příčku i po započtení výsledkůdalšího měsíce. V říjnu si body připisoval jednou, a to za dobrý výkon při CSI5*-W, kde obsadil třetí místo. Celkově druhý Simon Delestre naopak bodoval na CSI5* v Los Angeles. Francouz přitom na kontě 3080 bodů.

Do elitní trojice se nyní dostal McLain Ward, který poskočil o jednu příčku kupředu, a to s 2924 body. Čtvrtý je Kent Farrington před pátým Danielem Deusserem.

Nicméně složení elitní desítky se vůbec nezměnilo, jen někteří jezdci si mezi sebou prohodili své pozice. Desátá příčka aktuálně patří Scottu Brashovi s 2435 body na kontě.

Nejlepším českým jezdcem je Aleš Opatrný, který je aktuálně na 107. pozici, a to s 1256 body na kontě. Český reprezentant zapisoval body během října pouze v Šamoríně.

Celý žebříček naleznete ZDE




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE