reklama 11C

Sleva 20 % na nákup v kamenné prodejně Equivet

ikonka

Nová sezóna se blíží a jak známo štěstí přeje připraveným. Nenechte se tedy zaskočit, připravte se na jaro a novou sezónu. S prodejnou Equivet ušetříte! Jedinečná AKČNÍ nabídka je tu pro vás právě teď! Využijte 20% slevu na nákup v prodejně Equivet…
23.02.2018 10:53  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12D
 
Neváhejte, platí od pátku 23. února 2018 a pouze do konce února! Tato akce platí pouze na nákup v kamenné prodejně Equivet ve Frýdku Místku a nevztahuje se na krmivo, krmné doplňky a pamlsky. 
 
V prodejně Equivet najdete nejen vše potřebné pro koně a jezdce, ale i odborné poradenství. 
 

Adresa prodejny EQUIVET s.r.o.:

Křižíkova 3278, Frýdek-Místek

 
Na prodejně naleznete velké množství kvalitních produktů pro koně i jezdce za příznivé ceny, jako jsou např. uzdečky, ohlávky, masky proti hmyzu, deky na koně, sedla, rajtky, jezdecké helmy, ale i potřeby pro úspěšný chov koní. Nabízí Vám kompletní vybavení boxů a stájí, elektrické ohradníky, ale také výrobky pro pasení a výživu koní (granule pro koně, solné a sladké lizy, apod.). Pro Váš široký výběr neustále doplňují zboží o nové produkty z nejnovějších kolekcí prověřených dodavatelů. 
 
S mnoha produkty, které Vám nabízejí mají osobní zkušenost, proto se jich neváhejte zeptat, budete-li mít nějaký dotaz přímo k výrobkům, jejich funkčnosti, využití, vhodnosti.
 

Klikněte na adresu www.equivet.cz

 

PR článek




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE