reklama 11A

Skřivan ovládl generálku před VC Zduchovic

ikonka

V pátek 28. září vyvrcholil závodní program Českého skokového poháru ve Zduchovicích parkurem stupně ST**, který tak byl generálkou před sobotní Velkou cenou Zduchovic. Z vítězství se radoval Jiří Skřivan v sedle Flying Star 1…
28.09.2018 19:29  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Bezmála padesát dvojic se postavilo na start páteční nejvyšší soutěže ST**. Tuto soutěž na čas dokončilo bez trestných bodů celkem dvanáct koní, bez chyb na překážkách jich ale protnulo cílovou pásku celkem sedmnáct, což dokazuje, že další pomyslnou překážkou parkuru byl nastavený čas.

Z vítězství se nakonec radovala nejrychlejší dvojice s časem 64,87 sekund, a to Jiří Skřivan v sedle Flying Star 1. Skvělou formu předvedl také Jiří Papoušek, který v sedle Dukata VTH s časem 66,38 sekund bral stříbro. Elitní trio doplnil Jan Štětina spolu s Benitem – S.

Zduchovickou Amateur Tour zakončilo páteční finále, kde se do rozeskakování soutěže ZL probojovalo celkem jedenáct dvojic, z nichž pět bezchybný výsledek zopakovalo. Kvalifikační zduchovické kolo ovládla Dana Pinkavová spolu s La Corou 1 před Janou Košťálovou a Arty a Danielou Kryspínovou a koněm Diamant Landos.

Startovní i výsledkové listiny najdete v záznamu závodů - viz odkaz níže...




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE