reklama 11D

Skokové ME 2016 Millstreet s třemi Češkami

V letošním roce se koná mistrovství Evropy ve skocích pro děti, juniory a mladé jezdce v irském Millstreet, a to ve dnech 26. – 31. července. Česká republika bude mít tentokrát na závodech trojí zastoupení, v každé kategorii po jednom zástupci…
14.07.2016 10:34  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Do dějiště letošního mistrovství Evropy mladších věkových kategorií se vypraví tříčlenná výprava. Za děti bude bojovat Anna Lani Novak, která je po předešlém víkendu již dvojnásobnou zlatou medailistkoukategorii dětírámci mistrovství České republiky. Tentokrát tak změří sílyevropskou elitou. Sedlat by měla, stejně jakopřípadě republikového šampionátu, klisnu Taveta HS.

rámci juniorské kategorie budeme mít na startu Francescu Kolowrat-Krakowskou, která se v poslední době chystala především na zahraničních závodech a sbírala zkušenostitěžší konkurenci. Nahlášena je s Franscati van ter Hulst. S  absolvovala několik závodů především na území Rakouska.

Třetí českou reprezentantkou pak bude Anna Kellnerová, která bude sedlat svého aktuálně nejlepšího koně Classic. S ním se mimo jiné podívala i na start Poháru národů při CSIO5*-W v St. Gallen, kde podala z české ekipy nejlepší výkon.

O dalších podrobnostech budeme průběžně informovat a posléze se přihlásíme i přímo z dějiště mistrovství Evropy. Na stránky pořadatele se dostanete ZDE




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE