reklama 11B

Skokové MČR v Martinicích s pestrým programem

Zahajovacími tréninky odstartuje ve čtvrtek 13. července MČR v parkurovém skákání seniorů, žen a mladých jezdců v Martinicích. Vedle sportovního programu, v kterém čekají jezdce tři kola, připravil pořadatel také doprovodný program.
12.07.2017 09:52  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Ilustrační foto: archiv Jezdci.cz 
 
Martinice hostí letošní mistrovství České republiky seniorů, žen a mladých jezdců v parkurovém skákání. Sportovní program začne ve čtvrtek 13. července zahajovacími tréninky, pokračovat pak bude až do neděle třemi koly v každé vypsané kategorii. O medailistech tak bude rozhodnuto 16. července. Soutěž družstev bude jako jediná vyhodnocena o den dříve. 
 
Pořadatel zve všechny fanoušky jezdeckého sportu, aby zavítali na letošní šampionát, a to i s dětmi. Zajištěn je totiž program i takříkajíc „mimo kolbiště“. Navštívit můžete fotokoutek, kartářku, dětský koutek s trampolínami či malovaní na obličej pro děti. Dospělí mohou okusit zkušební jízdu vozy generálního partnera Mercedes-Benz. V sobotu proběhne v Seníku tradiční párty s mistry, kdy pro zlaté medailisty v kategorii družstev je připravená speciální cena. Hrát nemůže nikdo jiný, než Ludvík Jandourek.
 
 
Aktuální informace vloženy do příslušného záznamu závodů - viz odkaz níže!



reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE