reklama 11D

Šestým účastníkem Prague PlayOffs 2018 je Lopez

ikonka

Už šest účastníků zná největší závod letošní sezony v parkurovém skákání – Global Champions Prague PlayOffs 2018. V pražské O2 areně nebude od 13. do 16. prosince chybět ani Carlos Lopez. 52letý Kolumbijec se kvalifikoval po 2. místě v St. Tropez…
06.06.2018 10:10  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Carlos Lopez přidal ke pětici Scott Brash (V. Brit.) – Edwina Topsová-Alexanderová (Austr.) – Gregory Wathelet (Belg.) – Ben Maher (V. Brit.) - Harrie Smolders (Hol.), kteří si účast v Prague PlayOffs 2018 zajistili jako vítězové předešlých podniků seriálu Global Champions.
 
Longines Global Champions Super Grand Prix je závodem, v němž se v rámci Prague PlayOffs, mělo představit šestnáct vítězů jednotlivých závodů Grand Prix. Lopez se však kvalifikoval z druhého místa.
 
Vítězem víkendového klání v St. Tropez na známé pláži Pampelonne se totiž stal Ben Maher na koni Winning Good. Jelikož Brit má už místenku pro Prague PlayOffs jistou díky triumfu v Madridu, získal nominaci na prosincovou galashow světového parkuru druhý v pořadí Carlos Lopez s koněm Admara 2.  “Vůbec jsem si neuvědomil, že jsem se kvalifikoval do Super Grand Prix, ale opravdu se na ni těším,” řekl Lopez.
 
Nejvýraznějším úspěchem aktuálně jedenáctého jezdce průběžného pořadí jednotlivců v Global Champions Tour je výsledek ze Světových jezdeckých her ve Francii v roce 2014. Tehdy se s kolumbijským reprezentačním týmem probojoval do finále. Ve 52 letech je Lopez momentálně nejstarším kvalifikovaným účastníkem pražské Super Grand Prix.
 
Seriál Global Champions pokračuje již od 7. do 9. června v Cannes.
 
Největší akce světové série v parkurovém skákání – Global Champions Prague PlayOffs 2018 – se koná v Praze. Premiéra prestižní soutěže za účasti elitních jezdců a koní světa se uskuteční v O2 areně od 13. do 16. prosince letošního roku, jejím organizátorem je Czech Equestrian Team.
 
Vstupenky na galashow světového parkuru jsou v prodeji v síti Ticketportal.cz. Další podrobnosti najdete na adrese www.gcglobalchampions.com a www.pragueplayoffs.com.
 
Foto Stefano Grasso/LGCT



reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE