reklama 11A

Šestá příčka Malého při CSI Kronenberg

ikonka

Během sobotního a nedělního dne 27.- 28. října pokračovalo závodní dění v Kronenbergu. Na mezinárodních skokových závodech CSIYH a CSI2* nechyběl ani jeden český zástupce, a to Jan Malý. O víkendu získal nejlépe šesté místo na parkuru při CSI1*…
29.10.2018 12:38  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

V rámci sobotního dne sedlala Jan Malý několik svých svěřenců. Nejlepší výkon podal s valachem Eas Jay R v rámci soutěže CSI1*, která byla 110 centimetrů vysoká. S tímto šestiletým koněm jezdec nechyboval nejen v základním kole, avšak ani v rozeskakování. Dosažený čas mu vynesl šestou příčku konečného pořadí.

Těžší soutěž absolvoval během sobotního dne se Zarthagem Br Z, tentokrát však nedosáhl na příčky nejvyšší. Na parkuru 140 centimetrů vysokém totiž inkasoval 12 trestných bodů.

Během nedělního dne se pak český reprezentant Jan Malý představil pouze v jednom parkuru, kde však sedlal dva svěřence. Lepší výkon podal s pětiletým valachem Illinois, s nímž po jedné chybě ve druhé fázi skončil na 21. pozici. Jednalo se o skokovou soutěž 120/130 centimetrů vysokou.

 

Kompletní výsledky naleznete ZDE.




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE