reklama 11B

Série FEI Classics se uzavře při CCI4* Burghley

Mezinárodní seriál ve všestrannosti FEI Classics, který je složen pouze ze závodů CCI nejvyšší čtyřhvězdové obtížnosti. Poslední zastávkou ročníku 2016/2017 je Burghley, jež stejně jako předchozí kola, přilákalo nejlepší světovou konkurenci.
29.08.2017 10:18  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

 

Michael Jung vede bodování FEI Classics 2016/2017 Foto: FEI / Rebecca Berry

FEI Classics čítá celkem šest kol. Seriál startuje pokaždé v říjnu v Pau (FRA) a přes Adelaide (AUS), Kentucky (GBR), Badminton (GBR) a Luhmühlen (GER) dospěje k závěru, který pravidelně hostí Burghley. Letos se tam CCI odehraje ve dnech 31. srpna až 3. září.
 
Ve vedení žebříčku je před posledním mítinkem německý jezdec Michael Jung, který také v Burghley nebude chybět. Startovat se chystá s koněm La Biosthetique Sam. Představí se také Francouz Maxime Livio, který je v bodování na druhém místě. Závodit bude v sedle koně Qalao des Mers. Třetí příčku drží Britka Nicola Wilson, která si CCI na domácí půdě rovněž nenechá ujít. 
 
Vedle jezdců TOP3 jmenujme silnou novozélandskou ekipu. Zúčastní se Mark Todd, Tim Price či Adrew Nicholson. Za USA nastoupí Lauren Kieffer a Boyd Martin. Početná výprava přijede z Irska.
 

Webovou stránku CCI Burghley můžete navštívit zde




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE