reklama 11A

Sedmnáct mezinárodních závodů 2018 na Slovensku

Celkem sedmnáct mezinárodních závodů konaných na Slovensku je zapsáno v kalendáři pro rok 2018 jen pár dní před jeho uzávěrkou. Z pořadatelů je jednoznačně nejaktivnější Šamorín, kde se bude konat jedenáct mítinků. Více se dočtete v příspěvku.
27.09.2017 14:58  |  Rubrika:   |   FANCLUB
reklama 12A

 

Nejaktivnějším pořadatelem mezinárodních závodů na Slovensku je Šamorín a nejinak tomu podle pohledu do předběžného kalendáře bude i v roce 2018. Nejfrekventovanějšími disciplínami jsou parkurové skákání a vytrvalost.
 
V Šamoríně odstartuje mezinárodní sezona 2018 vytrvaleckými závody CEI v polovině dubna, o měsíc později se tam pojede rovněž několik kategorií CEI. Vytrvaleckým vrcholem však bude mistrovství světa mladých koní, jež tam proběhne na přelomu září a října. 
 
Zahálet nebudou rovněž tamní kolbiště. V termínové listině je osmero závodů CSI a to až do úrovně 5*. Požádáno má také pořadatel o seniorské CSIO i CSIO pro děti, juniory a mladé jezdce.
 
Vedle Šamorína se dvou akcí zhostí Pezinok, v červnu se tam odehraje voltižní CVI, začátek září bude patřit CSI se soutěžemi Světového poháru. O parkurový Světový pohár má zažádáno také Bratislava, závody by se měly konat na začátku srpna.
 
Dvakrát zavítají zahraniční jezdci do Topolčianek.  V obou případech se bude jednat o vytrvalost, která se tam bude konat srpnu a v říjnu. A nakonec vytrvalost pořádá i organizátor v Mengusovcích v červenci.
 

Kompletní kalendář MZ konaných na Slovensku v roce 2018 je ZDE




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE