reklama 11D

Sedmé vydání Jezdeckého zpravodaje 2017 již brzy

Přípravy sedmého letošního čísla Jezdeckého zpravodaje, který vydává od loňského roku společnost Equinet s.r.o., právě vrcholí. Zpravodaj nabídne tradičně články i stručné sloupky o dění v jezdectví v posledních týdnech. Co všechno se v něm dozvíte?
19.07.2017 14:24  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12B

 
Hlavní pozornost je věnována mistrovství České republiky v parkurovém skákání, které se uskutečnilo od 14. do 16. července v Martinicích u Březnice, a také mistrovství České republiky v drezuře pořádanému ve stejný červencový víkend v Brně na Panské líše. Opomenout nemůžeme ani republikový šampionát dětí a juniorů v parkurovém skákání, jehož hostitelem byl Ranch Opatrný v Hořovicích na Berounsku. 
 
Výrazný prostor mají také mezinárodní mítinky pořádané na našem území – ať už jde o CSI-W Olomouc, CAI-W Nebanice, nebo CVI Frenštát pod Radhoštěm. Zavedeme vás i na čtveřici závodů Global Champions League a Global Champions Tour, kde tradičně nechyběli čeští zástupci.
 
Rubrika krátce pak nabídne pestrou paletu informací ze všech různých disciplín. Zmínit můžeme Memoriál Jana Papouška v Martinicích, Český drezurní pohár ve Zduchovicích, Zlatou podkovu všestrannosti ve Vrchovanech, event. její vozatajskou část v Mikulově a v Pardubicích. Nechybí zmínka o vytrvalostních závodech v Mengusovcích, nebo další zprávy ze zahraničních kolbišť. 
 
Nevěříte, že toto vše se vejde na pouhé dvě strany formátu A4 včetně několika poutavých fotografií? Pak se přesvědčte osobně JIŽ 20. ČERVENCE, kdy by mělo nové číslo Jezdeckého zpravodaje spatřit světlo světa!
 
Klikněte na www.jezdeckyzpravodaj.cz a podívejte se na předešlá vydání Jezdeckého zpravodaje. Na stejné adrese posléze najdete i toto vydání!



reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE