reklama 11D

Sedmé místo pro Kluse při CSI v Pezinku

ikonka

Mezinárodní skokové závody CSI2*-W pokračovaly v Pezinku druhým závodním dnem. V sobotu 8. září se v nejtěžší soutěži Big Tour nejlépe prezentoval Marek Klus, kterému se stejně jako v pátek podařilo dostat do elitní desítky…
08.09.2018 19:07  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Sobotní Big Tour se jela na parkuru 145 centimetrů vysokém a hodnocena byla na čas. Dobrou formu z pátečního dne potvrdil český jezdec Marek Klus i v sobotu. S Carisonem totiž opět nechyboval a dosažený čas 71,06 vteřiny mu vynesl pěknou sedmou pozici ve výsledkové listině. Zároveň se jednalo o jedinou českou bezchybnou dvojici v této soutěži.

Druhou nejvyšší soutěží sobotního dne byl parkur Middle Tour, kde dobrý výkon podala Anna Helebrantová. Tato mladá česká reprezentantka sedlala svého valacha Epo van de Achterhoek Z, s nímž se letos účastnila i mistrovství Evropy. V Pezinku na parkuru 130 centimetrů vysokém se po bezchybné jízdě radovala z páté pozice.

Nejlepší české umístění sobotního dne si na konto připsal Jan Štětina, který skončil na čtvrté pozici. Jednalo se o soutěž pro mladé koně při Youngster Tour, která byla určena pro koně ve věku šesti a sedmi let. Čekal na ně parkur 135-140 centimetrů vysoký. Český zástupce sedlal Gylorda a dokončil obě části parkuru bez trestných bodů.

 

Startovní a výsledkové listiny naleznete ZDE.




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE