reklama 11D

Sbírka ČJF pro Helenu Terberovou úspěšně pokračuje

ikonka

Sbírka ČJF k získání peněžitých příspěvků na poúrazovou léčbu dřívější české reprezentantky v jezdecké vytrvalosti MUDr. Heleny Terberové úspěšně pokračuje a na transparentním účtu je již bezmála 220 tisíc Kč. Další prostředky průběžně přibývají…
19.02.2018 08:06  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12A
 
Finančními příspěvky veřejnost pomáhá na nákup zdravotnického vybavení, k úhradě nákladů na případné stavební úpravy spojené s poúrazovým režimem jezdkyně a v neposlední řadě na speciální automobil pro tělesně postižené.
 
„Abych se mohla vůbec dostat do práce, nebo kamkoliv jinam, tak jsem závislá na autě, a to auto je nyní alfou a omegou mého snažení. Mám ho objednané a moc doufám, že se v nejbližších týdnech objeví u mě na prahu. Je to auto, do kterého mohu vjet i s vozíkem a řídit jej z něj, aby odpadlo pro mě velmi komplikované přesedání. – Tato investice je velmi náročná. Částečně mi sice přispívá úřad práce, ale zdaleka nepokryje veškeré náklady, takže vzhledem k tomu, že se úžasní lidé spojili a přispívají do sbírky ČJF, tak věřím, že se podaří na to autíčko dosáhnout a já budu moci uskutečnit svoji vizi a budu schopná dorazit nejen do práce, ale i třeba na jezdecké závody,“ uvedla Helena Terberová v nedávno publikovaném video rozhovoru. 
 
Veřejná sbírka byla zahájena 1. ledna 2018. Pro tyto účely byl v souladu s ustanovením § 9 odst. 1 písm. a) zákona č. 117/2001 Sb., o veřejných sbírkách a o změně některých zákonů (zákon o veřejných sbírkách), ve znění pozdějších předpisů, zřízen transparentní účet u banky MONETA Money Bank, a.s. 
 

ČÍSLO ÚČTU JE: 223223201/0600




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE