reklama 11B

Sbírka ČJF pro Helenu Terberovou má přes 60.000 Kč

ikonka

Již téměř 70 tisíc korun se sešlo za pouhý jeden měsíc na účtu sbírky, kterou Česká jezdecká federace založila ve prospěch Heleny Terberové koncem prosince 2017. Ta utrpěla loni v dubnu zranění páteře při vytrvalostních závodech ve Sloupu v Čechách…
23.01.2018 11:59  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D
 
„Těší mě, jaký ohlas sbírka zaznamenala. Je evidentní, že jezdcům a jezdecké veřejnosti není lhostejný osud ostatních kolegů a že jsme skutečně jedna velká rodina. Věřím, že vybraná částka ještě dále poroste a že Heleně Terberové alespoň tímto pomůžeme,“ uvedla prezidentka České jezdecké federace Olga Plachá.
 
Dosavadní výtěžek sbírky bude dceři Heleny Terberové předán na slavnostním Galavečeru České jezdecké federace, který se uskuteční 27. ledna v Národním domě na pražských Vinohradech.
 
Sbírka pokračuje i nadále a finanční příspěvky je možné posílat na transparentní účet vedený u MONETA Money Bank, který je uvedený i na úvodní straně webu ČJF: 223223201/0600.
 
Jak jsme již uvedli dříve, do sbírky se zapojila i společnost Equinet s.r.o. provozující jezdecká média Jezdci.cz, EquiTV.cz, Jezdeckainzerce.cz a další. „Ve společnosti EQUNET s.r.o. tuto aktivitu České jezdecké federace velmi vítáme a rozhodli jsme se finančním příspěvkem ve výši 10.000 Kč přispět též na nákup zdravotnického vybavení a úhradu nákladů na případné stavební úpravy spojené s poúrazovým režimem paní Heleny Terberové. Pevně věříme, že se ke sbírce připojí dle svých možností i široká jezdecká veřejnost napříč disciplínami sdruženými pod hlavičkou ČJF, neboť podobný úraz se může stát kdykoliv komukoliv z nás, kteří jezdecký sport aktivně provozujeme,“ uvedl jednatel společnosti EQUINET s.r.o. – Josef Malinovský.



reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE