reklama 11D

Saša završila v Chuchli sezonu 2018 vítězně

ikonka

První říjnovou neděli vstoupila metropolitní sezona do závěrečného měsíce. Vrcholem programu 16. kapitoly letošního dostihového dění ve Velké Chuchli byl 16. ročník Memoriálu Harryho Petrlíka, což byl test tříletých a starších klisen na 1600 metrů…
07.10.2018 20:18  |  Rubrika: Dostihy  |   FANCLUB
reklama 12A
 
Startovní pole čítalo sice jen pětici jmen, nicméně nacházely se v něm dvě nejvýše hodnocené starší klisny této sezóny, Saša a Benidiction. 
 
Podle očekávání také tato dvojice obsadila první dvě místa, avšak jen půl délky za nimi se výkonem i výslednou třetí příčkou blýskla teprve podruhé v životě startující tříletá Ummalquwain. Po napínavém finiši nakonec o hlavu splnila roli 1,4:1 – favoritky jedna z velkých osobností této sezóny, mj. vítězka Velké ceny Prahy CK Martin Tour Saša, v jejímž sedle za nemocnou žokejku Vendulu Korečkovou úspěšně zaskočil Jan Rája. 
 
Svěřenkyně Tomáše Váni, reprezentantka rodinné stáje Stáje Lascar-Váňa absolvovala letošní poslední start, v němž dosáhla šestého triumfu v tomto roce a osmého celkově v kariéře.
 
Pokud jste nestihli nedělní ŽIVÝ on-line přenos z Velké Chuchle na www.equitv.cz, na stejné adrese již brzy najdete videozáznamy všech dostihů!



reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE