reklama 11D

SP ve spřežení 2018/2019 zahajuje Lyon

ikonka

Ve francouzském Lyonu se bude ve dnech 31. října až 4. listopadu závodit v rámci prvního kola Světového poháru ve spřežení v sezoně 2018/2019. Na startu se sejde celkem sedm vozatajů, soutěže Světového poháru jsou připraveny na sobotu a neděli…
29.10.2018 19:40  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

 V Lyonu se bude na přelomu října a listopadu závodit v rámci závodů Equita Longines, což jsou oblíbené závody pro skokové i drezurní jezdce. Nyní navíc bude Lyon dějištěm prvního kola letošního Světového poháru ve čtyřspřeží.

Na startu v tomto úvodním kole bude chybět specialista na halové závody a také poslední vítěz Světového poháru, Boyd Exell. Těšit se však můžeme celkem na sedm zástupců, a to ze Švýcarska, Nizozemí, Maďarska, Spojených států amerických a také jednoho domácího reprezentanta. Tím bude Benjamin Aillaud, který se v Lyonu představí díky divoké kartě.

Mezi účastníky lze zmínit holandského zástupce Koos de Ronde či jeho krajana Ijsbranda Chardona. Právě oni často mezi sebou soupeří o přední příčky. Spojené státy americké bude hájit díky divoké kartě Chester Weber.

Pro vozataje bude připravena zahajovací soutěž Světového poháru na sobotní den, o vítězi prvního kola se pak rozhodne v neděli 4. listopadu. Soutěž Světového poháru ve spřežení by měla odstartovat v 17:00 hodin.

 

Startovní a výsledkové listiny budou dostupné ZDE.




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE