reklama 11B

SMo ČJF žádá zastavit a zakonzervovat projekt JIS

ikonka

Oblastní výbor severomoravské oblasti ČJF na svém únorovém zasedání rozhodoval o postupu oblasti ke skutečnostem uvedeným v zápisu Rady ČJF ze dne 31. 1. 2018. Zabýval se mj. situací kolem Jezdeckého informačního systému (JIS) a zprávy KRK…
24.02.2018 11:25  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D
 
Jak je uvedeno v zápisu ze zasedání OV SMo ČJF, po prostudování zprávy KRK, o kterou požádala členská základna prostřednictvím oblastní konference, žádá OV SMo ČJF Výkonný výbor a Radu ČJF o zastavení projektu JIS a jeho zakonzervování s výjimkou úprav, které jsou dány legislativou České republiky. Vytvoření komise (s vyloučením členů VV a Rady ČJF), která provede audit a navrhne další postup v pokračování projektu. 
 
Audit musí obsahovat zhodnocení prací k dnešnímu dni, detailní rozbor více prací, dále pak rozpočet pro pokračování včetně časového harmonogramu a nedílnou součástí musí být vyčíslení ročních operačních (provozních) nákladů. Bez jasného plánu projektu a schváleného rozpočtu požaduje SMo ČJF nepokračovat ve vývoji. OV SMo ČJF žádá dále o písemnou odpověď v co nejkratším možném termínu. Současně žádá o zveřejnění zprávy KRK na stránkách ČJF v souladu s požadavkem, který přednesl předseda oblasti na celostátní konferenci v Nymburce.
 
Zpráva KRK byla publikována jako příloha zmíněného zápisu ze zasedání OV SMo ČJF. Najdete ji POD TÍMTO ODKAZEM
 
Ke zprávě o činnosti Kontrolní a revizní komise při projednání projektu „JIS“ se vrátíme v samostatném příspěvku, který v těchto dnech zpracováváme. Požádali jsme mj. o stanovisko prezidentku ČJF, Ing. Olgu Plachou a člena Výkonného výboru ČJF Martina Blažka, který je projektovým manažerem JISu. 
 
Zdroj: www.cjf.cz (stránky SMo)



reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE