reklama 11A

Rušný start skokového ZJP ČJF 2018 v Královicích

ikonka

O takovém startu Zimního jezdeckého poháru ČJF 2018 ve skocích se pořadatelům snad ani nezdálo. Během zahajovacích závodů v Královicích u Slaného totiž bude v sobotu 3. února k vidění až kolem 175 startů, což je oproti minulosti velký nárůst…
02.02.2018 15:23  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A
 
Zajisté tomu přispěl dosavadní mírný průběh zimy, ale také průběžně rostoucí obliba tohoto seriálu, který vyplňuje zimní měsíce. I díky tomu postupně narůstá také počet jednotlivých mítinků. Od druhé půlky února se tak skoky s vozatajskými závody začnou střídat nikoliv po týdnech, ale po víkendových dnech. Soboty budou vyhrazeny pro parkurové příznivce, neděle pro změnu pro milovníky spřežení – a to až do konce března, kdy celý seriál uzavře Jezdecký festival na výstavišti v Lysé nad Labem.
 
První únorový víkend však bude zatím jen o skocích. První soutěž zahájí v sobotu 3. února již v 8.00 hodin ráno a dalších šest bude následovat. V úvodních dvou pony soutěžích proběhne v součtu zhruba 40 startů. Necelá dvacítka koní se představí ve stupňované obtížnosti do 100 cm. Nejobsazenějšími soutěžemi pak jsou parkur stupně Z a stupňovaná obtížnost do 110 cm, kdy je na startovních listinách přes 30 dvojic. V jednohvězdovém eLku je necelá třicítka účastníků a 16 koní by mělo nastoupit do velké túry na úrovni stupně S* (125 cm).
 
Předběžné startovní listiny najdete v příslušném záznamu závodů – viz odkaz níže…
 

Další informace hledejte na www.jezdeckypohar.cz nebo www.jezdeckyfestival.cz




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE