reklama 11A

Říjnový Jezdecký zpravodaj 2018 již brzy!

ikonka

Je tu další vydání Jezdeckého zpravodaje! V říjnovém čísle si připomeneme, kteří jezdci si odvezli tituly mistrů světa z WEG v Tryonu. Vrátíme se i k výkonům českých reprezentantů. Ohlédneme se také za vrcholem ČSP nebo MČR v paravoltiži…
22.10.2018 15:24  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12B

Hlavní článek je věnovaný finále Českého skokového poháru, které se konalo ve Zduchovicích. Vedle velkého finále pro TOP4 jezdce se střídáním koní tam vyvrcholily také túry pro amatéry, juniory a jezdce do 25 let.

Ohlédneme se za českými výkony při Světových jezdeckých hrách v Tryonu a zrekapitulujeme si, které země celému šampionátu dominovaly. Začal také halový Světový pohár ve skákání a drezuře, což jsme nemohli opomenout. Nechybí článek o finále Poháru národů v Barceloně. 

Prostor jsme věnovali i 128. Velké pardubické nebo mistrovstvím chladnokrevných koní v kombinovaných soutěžích. V rubrice krátce se vedle úspěchů českých zástupců v zahraničí dočtete i o brněnském MČR v paravoltiži nebo Grand Prix Jana Kutěje v Olomouci. 

Jezdecký zpravodaj s číslem 10-11 vyjde 23. října! Klikněte na www.jezdeckyzpravodaj.cz a podívejte se na předešlá vydání Jezdeckého zpravodaje. Na stejné adrese posléze najdete i zmiňované aktuální vydání!
 




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE