reklama 11B

Ranč Ladná si v Tlumačově pojistil vedení v ZJL

ikonka

Při pátém kole v rámci Zimní jezdecké ligy se jezdci utkali o body v Tlumačově, a to během nedle 4. března. Ve všech třech bodovaných soutěžích nechyběli zástupci stáje Ranč Ladná, kterým se navíc podařilo v jednotlivých soutěžích dobře umístit…
06.03.2018 17:00  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Během tlumačovského kola přispěla na konto Ranče Ladná deseti body Michaela Lesáková, která zvítězila v soutěži jednospřeží. Dalších 18 bodů pak přidal ve zbylých dvou soutěžích Petr Vlašic. Ten bral plný bodový příděl v dvojspřeží a ve čtyřspřeží obdržel osm bodů ta třetí pozici.

Celkem si tak Ranč Ladná připsal během pátého kvalifikačního kola nových 28 bodů a v součtu jich má již 141. To pro zástupce tohoto subjektu znamená dvaatřiceti bodový náskok. Druhý je momentálně JK M+M Dolní Dunajovice. Člen tohoto klubu Milan Domes taktéž sbíral body ve všech kategoriích v rámci tohoto kvalifikačního kola a celkem si jich v Tlumačově připsal jednadvacet. Na kontě tak má v součtu 109 bodů.

Větší bodový odstup si již drží Stáj Afrodita Němčice, když mají méně jak stobodový příděl na svém kontě. Jiří Krásný a Josef Hrouda se taktéž představili i v Tlumačově, na konto si připsali ze dvou soutěží dohromady 18 bodů. V součtu mají 73 bodů. Jejich třetí pozice je poměrně neohrožena, neboť čtvrtý subjekt jezdecký klub Jiří Orava Komárno má pouze 46 bodů.

 

Kompletní žebříček naleznete ZDE.




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE