reklama 11C

Ranč Ladná lídrem Zimní jezdecké ligy spřežení

ikonka

Po čtyřech proběhnutých kolech Zimní jezdecké ligy, která se koná společně se seriálem Zimní jezdecký pohár, si zcela suverénně vede Ranč Ladná. Tento subjekt totiž nasbíral již přes sto bodů a při posledním kole v Královicích ještě náskok navýšil…
27.02.2018 20:00  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Jezdci startující za Ranč Ladná pravidelně bodují ve všech třech kategoriích, v nichž lze sbírat body. Zatímco v jednospřeží se jedná o Víta Vlašice a Michaelu Lesákovou, v dvojspřeží a čtyřspřeží se o bodové zisky stará Petr Vlašic.

Ranč Ladná má na svém kontě po čtyřech proběhnutých kolech aktuálně 113 bodů a drží si slušný náskok na své soupeře. Na druhém místě figuruje subjekt JK M+M Dolní Dunajovice, a to se ziskem 88 bodů.

Rozestup je patrný i na dalších příčkách. Třetí je aktuálně Stáj Afrodita Němčice. Zástupce Josef Hrouda sice velice dobře bodoval ve čtyřspřeží i dvojspřeží, neúčast při brněnském kole stejně jako absence nějakého účastníka v jednospřeží však stačí až na třetí místo. Stáj Afrodita Němčice má nyní 55 bodů.

Čtvrtá příčka dále patří Jezdeckému klubu Jiří Orava Komárno (37 bodů) před pátým subjektem SK Stáj 3K Přední Lhota (24 bodů).

Kompletní žebříček Zimní jezdecké ligy naleznete ZDE.




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE