reklama 11B

Radek Nesvačil dál vede MČR spřežení Bolehošť 2015

Napínavý průběh měl sobotní maraton mistrovství České republiky spřežení v kategorii čtyřspřeží. Dokončily jej pouze tři čtyřky z pěti. Karambol měl Zdeněk Jirásek a záhy Jaroslav Juráň mladší. Soutěž nadále vede Radek Nesvačil před jeho otcem Jiřím.
19.09.2015 20:37  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

 
FOTO V GALERII GABRIELA PILAŘOVÁ
 
Radek předvedl opět nejlepší výkon a Jiří Nesvačil starší na něj před závěrečným parkurem ztrácí 10 bodů. Pro bronz by si měl dojet Jaroslav Jandl, kterého od vítěze dělí zhruba 80 bodů!
 
Kategorie dvojspřeží je podstatně napínavější. Stále sice vede Ladislav Jirgala, ale Jaroslav Kohout jen o jeden bod více. O bronz budou bojovat s Václavem Coufalíkem Jaroslav Pavel, Jiří Chlanda a Petr Myslík
 
V soutěži jednospřeží před parkurem jedenáctibodový náskok Jan Exnar. Druhého Jiřího Koníře dělí od třetího Jaroslava Petřeka pouhé dva body, takže i v tomto případě čeká diváky napínavá podívaná. 
 
Zcela otevřená je situace v kategorii dvojspřeží pony, kde o prvenství přišla Monika Pospíšilová. Ta se propadla až na třetí příčku za Erika Zuvače a Michala Kořínka, ale nic pro ní není ztraceno, jelikož bodové rozdíly jsou minimální. 
 
Kompletní výsledky najdete v příslušném záznamu závodů – viz odkaz níže...



reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE