reklama 11A

Půjčovna je žádanou novinkou v nabídce Equiservisu

ikonka

Equiservis slaví 25 let a pomáhá plnit sny, možná těm nejmenším, možná právě Vám. Investice do nákupu jezdeckého vybavením nemusí být první krok, využijte naší půjčovny a vyhoupněte se rovnou do sedla. Více čtěte v PR článku…
17.05.2018 11:25  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12C

Equiservis slaví právě tento rok výročí 25 let od založení a po exkluzivní akci, která probíhala v rámci Ladies night shopping, přichází s další novinkou na český trh. Novou službou je půjčovna jezdeckého vybavení, díky které máte možnost vychutnat si pohled na svět z koňského hřbetu bez nutnosti investic do vlastního vybavení. Tato služba je také zajímavou variantou pro ty, kteří vyráží na jezdecký tábor nebo pro ty, jejichž snem je naučit se tomuto rozmanitému sportu, ale nejsou si jisti, zda zvládnou jezdectví obětovat dlouhodobě svůj čas a jejich zápal bude stále tak silný jako na počátku.

Zapůjčit si můžete jak kompletní set, který je sestaven z kvalitních a prověřených produktů, tak jednotlivé části jezdeckého vybavení z definovaného setu. Při zapůjčení setu na týden a více získáte jako dárek za 1 Kč kvalitní jezdecké rukavice Cassini. Zákazník si však může dle vlastních potřeb zvolit dobu, po kterou si vybavení zapůjčí. Pokud při vrácení zapůjčeného vybavení usoudíte, že na koňský hřbet nechcete nasedat pouze výjimečně, využijte servis odkupu se slevou 20% a k tomu zpětné vyplacení půjčovného.

„Již dvacet pět let se snažíme maximálně vnímat potřeby zákazníků a jejich čtyřnohých kamarádů, naše postavení na trhu nespočívá jen v širokém sortimentu a zkušenostech pramenících z dlouholetého fungování Equiservis, velmi důležité je neusnout na vavřínech, doba se vyvíjí a my musíme také, mozaika všech těchto aspektů z nás dělá jedničku na českém trhu. Jsou to právě naši zákazníci, kterým vděčíme za jejich přízeň, důvěru a podněty a snažíme se naplňovat jejich přání a tím se posouvat kupředu.“, říká Ing. Stanislav Hakr, majitel a zakladatel společnosti Equiservis spol. s.r.o.

Je vám tato nová služba šitá jako na míru? Chyběl vám právě tento krůček ke splnění snu? Pak je tu pro vás půjčovna a personál Equiservisu, který vám pomůže odborně vybrat padnoucí velikosti. První půjčovnu jezdeckého vybavení najdete na pobočce v Praze – Letňanech (Equiservis, Veselská 699, 199 00, Praha 9). Více informací na www.equiservis.cz/equiservis-pujcovna. Své dotazy můžete směřovat telefonicky (tel.: 602 229 401) nebo e-mailem (letnany@equiservis.cz).

CENÍK SI PROHLÉDNĚTE TADY




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE