reklama 11C

První pařížské kolo při CVI-W pro Francouze

ikonka

Během sobotního dne 2. prosince se v Paříži uskutečnilo první kolo voltižní soutěže CVI při Světovém poháru. V obou kategoriích se radovali domácí Francouzi, neboť v mužích získal nejvíce bodů Clément Taillez a mezi ženami Manon Noel…
02.12.2017 21:09  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

V mužské kategorii se sešlo na startu celkem šest účastníků. Pouze jednomu jezdci se podařilo překonat osmibodovou hranici, a tím byl domácí Clément Taillez. Ten zvítězil suverénně s náskokem více jak půl bodu, když si na konto připsal celkem 8,587 bodů. Druhá příčka patřila maďarskému reprezentantovi Balázsi Bence, který za svoji jízdu získal 7,983 bodů. Se ztrátou téměř jednoho bodu pak třetí místo obsadil australský reprezentant James Hocking.

Vyrovnanější souboj bylo možné vidět v ženské kategorii. Nejen, že elitní trojice obdržela nad 8 bodů a o pořadí rozhodovaly setiny bodu, ale dvě jezdkyně se nakonec podělily o druhé místo. Vítězkou se nakonec stala Manon Noel, a to s výsledkem 8,365 bodů. Pouze o 0,032 bodů méně si pak připsaly dvě jezdkyně, a to Corinna Knauf z Německa a Carola Sneekes z Nizozemí. Tyto dně účastnice se tak podělily o druhou příčku ve výsledkové listině.

Během neděle se pak uskuteční druhé kolo obou kategorií.

Na výsledky se dostanete ZDE




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE