reklama 11C

První paradrezurní medaile na WEG byly rozdány

ikonka

Jezdci zařazení do tří paradrezurních skupin takzvaných Gradů mají za sebou první úlohy a také první medailový ceremoniál na Světových jezdeckých hrách. V úterý 18. září se závodilo v Gradech II, IV a V. České želízko v ohni startuje ve středu…
19.09.2018 14:17  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C
Dánská dvojice Stinna Tange Kaastrup a Horseboo Smarties. Foto: FEI / Lizz Gregg
 
Českou jezdkyni Anastasju Vištalovou s klisnou Dominique start na WEG čeká ve středu 19. září, patří totiž do Gradu I. O den dříve své první úlohy odjeli jezdci zařazení do skupin II, IV a V.
 
Ve "dvojce" si pro zlato dojela Dánka Stinna Tange Kaastrup v sedle valacha Horseboo Smarties, která dostala známku 72,735 %. O šest desetin méně měl stříbrný Rakušan Pepo Puch na Sailro´s Blue a bronz vybojovala nizozemská dvojice Nicole den Dulk a Wallace N.O.P. se 70,735 %.
 
V Gradu IV si nejlépe vedl Sanne Voets z Nizozemí na koni Demantur N.O.P, jejíž známka dosáhla bezmála 74 %. Brazilec Rodolpho Riskalla s hanoverským hřebcem Donem Henricem byl druhý se známkou 73,366 % a bronz si odveze Dánka Susanne Jensby Sunesen s Que Faire. Ta na stříbro ztrácela jen dvě desetiny procenta.
 
V pětce si titul mistryně svět vyjela Britka Sophie Wells na C Fatal Attraction. Dostala více než 75 %. Frank Hosmar z Nizozemí si s koněm Alphaville N.O.P. dojel pro stříbro a třetí místo brala německá dvojice Regine Mispelkamp a Look At Me Now.
 

Výsledky najdete v tomto odkazu 




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE