reklama 11A

První letošní Jezdecký zpravodaj vyjde již brzy!

ikonka

Jezdecký zpravodaj s číslem 01-02/2018 opět přinese pestrou paletu aktuálních informací. Na pouhých dvou stranách najdete souhrn toho nejzajímavějšího, co nabídne sezona 2018. Jaká MČR a mezinárodní závody se budou konat? To je jen zlomek obsahu…
18.01.2018 13:26  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12B
Hlavní článek je věnovaný přehledu mistrovství České republiky, kterých se letos odehraje celkem deset. Většina národních šampionátů spojuje vždy jednu disciplínu do jedné akce. V případě parkurového skákání je mítink rozdělen na dva podle věkových kategorií. Zvlášť se pojede také o tituly ve voltiži a paravoltiži.
 
Dozvíte se také, kdy a kde se budou konat mezinárodní závody na území Česka. Letos se můžeme se dokonce těšit na disciplíny a kategorie, jež na mezinárodní úrovni v českém kalendáři po řadu let chyběly.
 
V dalších článcích se seznámíte s plánovaným průběhem seriálu Českého skokového poháru a Zlaté podkovy 2018. V obsahu také nemůže chybět vrchol celosvětové jezdecké sezony Světové jezdecké hry v americkém Tryonu. Připomeneme si i poslední mítinky Světového poháru v parkurovém skákání, čtyřspřeží a voltiži. 
 
V rubrice krátce najdete přehled šampionátů, která proběhnou pod hlavičkou Mezinárodní jezdecké federace FEI. 
 
Vše důležité se opět podařilo vměstnat do jednoho listu zpravodaje. Nenechte si jej ujít! Číslo 01-02/2018 vychází 20. LEDNA! 
 
Klikněte na www.jezdeckyzpravodaj.cz a podívejte se na předešlá vydání Jezdeckého zpravodaje. Na stejné adrese posléze najdete i zmiňované aktuální vydání!



reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE