reklama 11A

První kolo GCL Chantilly pro tým Hamburg Diamonds

Dvěma týmům se v pátek 14. července podařilo absolvovat zahajovací kolo již desátého mítinku v rámci GCL bezchybně. Z travnatého kolbiště ve francouzském městě Chantilly si dvě nuly odvezli zástupci Hamburg Diamonds a Miamy Glory…
15.07.2017 08:50  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Photo: GCL / Stefano Grasso

Diváci měli v pátek 14. července možnost sledovat nejlepší týmy světa v souboji na travnatém kolbišti s pozadím Chateau de Chantilly. Uliano Vezzani si pro jezdce připsal náročný parkur. Jednou z nejtěžších kombinací byl obrovský Longines oxer na krátkou vzdálenost ke kolmému skoku, kde chyboval například Ludger Beerbaum v sedle Chamana.

Dva týmy postupují do druhého sobotního kola s nulou. O desetinu vteřiny rychleji dorazili do cíle zástupci Hamburg Diamonds Harrie Smolders a John Whiteker. Za ně se postavilo družstvo Miami Glory ve složení Scott Brash a Paris Sellon.

Čtyři trestné body má na kontě tým Cascais Charms. Ty připsal na parkuru Philip Houston. Jeho týmový kolega David Will dokončil čistě.

Pro čistý výsledek si dojeli i jezdci z dalších týmů, mezi které se postavil Jack Towell z Paris Panters, Aleš Opatrný z Berlin Lions, Leopold van Asten startující za Madrid in Motion, David Will z Cascais Charms nebo současný jezdec číslo jedna světového žebříšku Kent Ferrington z London Knights.

Doposud vedoucí tým po devíti kolech Valkenswaard United nastupuje do sobotního kola s osmi trestnými body. Chybu zaznamenal Alberto Zorzi i Marcus Ehning.

S problémy se potýkají také jezdci v barvách St Tropez Pirates. Jérome Guery totiž v první kole inkasoval dvanáct trestných bodů a Simon Delestre dalších osm bodů přidal. Toto družstvo tak nastupuje do druhého kola z posledního místa.

Zdroj: tisková zpráva GCL




Štítky: GCL Chantilly
reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE