reklama 11D

Protichůdné zprávy o insolvenčním návrhu na SCHČT

ikonka

Dle publikovaných informací JUDr. Ing. Jaroslava Staňka na stránkách www.ctsvaz.cz, které převzala i některá média, Krajský soud v Českých Budějovicích údajně zamítl insolvenční návrh Ing. Holíka na SCHČT. Tuto informaci ovšem Ing. Holík rozporoval…
01.03.2018 14:49  |  Rubrika: Chov  |   FANCLUB
reklama 12D
 
Na webu www.ctsvazc.cz je doslova uvedeno: „Krajský soud v ČB na svém jednání dne 26. 2. 2018 zamítl insolvenční návrh Ing. Holíka na SCHČT. Písemné vyhotovení rozhodnutí bude k dispozici do 14 dnů.“
 
Informaci jsme si ověřovali přímo u Ing. Jiřího Holíka, kterého na zmíněném jednání u soudu zastupovala advokátka. „Byl jsem informován, že insolvenční návrh bude zastaven, pokud mi bude finanční pohledávka uhrazena do 10 dnů v plné výši,“ uvedl Ing. Holík bez dalších podrobností. 
 
Proto jsme se dotázali přímo Ing. Jaroslava Staňka, zda si na svém tvrzení o zamítnutí insolvenčního návrhu trvá. „Pan Holík na jednání přítomen nebyl, zatímco já ano, tak jistě víte, na čí straně je pravda. – Každopádně toto řízení bude zastaveno, ať už z důvodu, že bude částka panu Holíkovi uhrazena, nebo z toho důvodu, že by se toto mělo řešit v řízení občansko-právním, nikoliv v řízení insolvenčním,“ sdělil telefonicky Ing. Staněk.
 
Na oficiální stanovisko soudu si bude muset chovatelská veřejnost počkat zmíněné dva týdny. Do insolvenčního rejstříku můžete nahlédnout POD TÍMTO ODKAZEM, případně TADY.
 




Štítky: SCHČT
reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE