reklama 11D

Prodej vstupenek na galavečer ČJF zahájen

ikonka

Česká jezdecká federace zahájila prodej vstupenek na galavečer, který se odehraje v sobotu 27. ledna 2018 od 18 hodin v Národním domě v Praze na Vinohradech. Podrobnosti k předprodeji najdete v tiskové zprávě níže…
12.12.2017 14:01  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12D
Česká jezdecká federace zahájila prodej vstupenek na svůj velký galavečer, který se uskuteční v sobotu 27. ledna 2018 od 18 hodin v reprezentačních prostorách Národního domu na pražských Vinohradech.
 
Jeho součástí bude vyhlášení nejlepších jezdců a koní roku ve všech sdružených disciplínách a také předání výročních cen České jezdecké federace.
 
„Je mi velkou ctí pozvat všechny přátele a milovníky našeho krásného sportu, abychom v příjemné atmosféře společně ocenili nejlepší jezdce i koně, připomněli si největší úspěchy roku 2017 a slavnostně uzavřeli uplynulou sezonu. Zároveň můžeme slavnostně odstartovat sezonu novou, neboť shodou okolností ve stejný den se uskuteční i první oficiální závody pod hlavičkou České jezdecké federace roku 2018. V nadcházejícím období se znovu budeme moci těšit na spoustu krásných sportovních zážitků,“ zve prezidentka České jezdecké federace Olga Plachá.
 
Vstupenky na slavnostní večer, které jsou k dispozici ve dvou cenových relacích (600 Kč do hlavního sálu a 300 Kč na galerii), si můžete rezervovat prostřednictvím internetové stránky s adresou: www.jezdeckygalavecer.cz. Pro ty, kteří by je chtěli pořídit jako vhodný vánoční dárek, bude v nejbližších dnech připravena možnost vytištění dárkového poukazu.
 
Večer organizuje Česká jezdecká federace ve spolupráci se společností Equinet a agenturou Médea.
 
Zdroj: tisková zpráva ČJF



Štítky: ČJFgalavečer
reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE