reklama 11C

Proběhne shromáždění členské základny SCHČT?

Od jara 2016 je situace ve vedení Svazu chovatelů českého teplokrevníka rozporuplná. Proběhly územní schůze i celostátní Konference, přesto existují dvě „strany“, dva weby, dvojí pohled na věc. Bude se konat shromáždění členů a pomůže k řešení…?
18.10.2016 17:55  |  Rubrika: Chov  |   FANCLUB
reklama 12C

Podle informací z webu www.schct.cz, který spravuje bývalé předsednictvo Svazu chovatelů českého teplokrevníka, se v úterý 11. října ve Velkém Rybníku konala schůzka svolavatelů shromáždění členské základny (o jeho svolání jsme informovali zde), které se tentokrát zúčastnil také Rostislav Zich, jenž je v novém předsednictvu pověřen dočasným řízením a zastupováním svazu namísto bývalého předsedy Zdeňka Vítů, který 14. července z funkce odstoupil po 15 dnech od Konference, jež jej zvolila. 
 
Konkrétně se na www.schct.cz uvádí: "Na základě prohlášení pana K. Růžičky a dohody z jednání ve Velkém Rybníku, kdy se ke svolavatelům shromáždění přidal pan ing. R. Zich, je SHROMÁŽDĚNÍ ČLENSKÉ ZÁKLADNY, svolané na 7. 12.2016 v Jihlavě, nadále platné. Pevně věříme, že tímto jediným, transparentním a spravedlivým počinem, pomohou řádní členové SCHČT stávající situaci narovnat a opět vnesou poklid, zdravý rozum a jednotnost do řízení svazu. Pozvánky budou rozeslány všem členům SCHČT, společně s kandidátkou a plnou mocí k zastupování". Celý článek je ZDE.
 
Nové předsednictvo SCHČT, které bylo zvoleno na celostátní Konferenci 29. června spravuje nový web pod odkazem www.svazct.cz. Tam se sice ke schůzce 11. října neuvádí nic, žádné aktuální oficiální stanovisko k vývoji situace není publikováno, veřejnost tam však najde informace, které také mohou pomoci k zorientování se v situaci, která je velmi nepřehledná. 
 



reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE