reklama 11D

Příhodovo čtvrté místo v CIC2 v Sopotech

ikonka

Během sobotního dne 5. května se všichni jezdci účastnící se soutěží všestrannosti vydali v polských Sopotech do terénní jízdy. Pro jezdce při CIC2* to byla také závěrečná část jejich snažení. Miloslav Příhoda si dojel pro konečné čtvrté místo…
05.05.2018 14:20  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Český účastník Miloslav Příhoda sedlal v této zkoušce opět svého koně Ferreolus Lat a nakonec si s ním dojel pro krásné čtvrté místo konečného pořadí. V sobotu si na konto připsal celkem 6,8 trestných bodů za překročení stanoveného času. Dokončit terénní zkoušku CIC2* v daném limitu však zvládla pouze jedna dvojice.

Miloslav Příhoda si tak na své konto připsal celkem 35,4 trestných bodů. Neměl však daleko ani od samotného vítězství, neboť ho bezchybný parkur posunul na průběžné druhé místo, které si právě držel před terénní jízdou. Dvojice si tak proti prvnímu závodnímu týdnu polepšila.

Dobrý výkon podal v této soutěži i Robert Pokorný. Ten s Boline předvedl taktéž nejen vydařenou sobotní jízdu v krosu, ale posunul se na lepší průběžnou pozici už díky bezchybnému projevu na parkuru. V sobotu inkasoval na své konto 7,2 trestných bodů. Celkový součet 43,3 trestných bodů pro něho nakonec znamenal 11. pozici konečného pořadí.

Dvě české jezdkyně v soutěži CCI2* mají již také za sebou svoji sobotní terénní jízdu a oběma se vedlo velice dobře. Šárka Votavová s koněm Teddy Ready nechybovala a připsala si pouze 1,6 trestného bodu za překročený čas. Bezchybná byla taktéž Barbora Kamírová. Ta s Vanessou Mae inkasovala 3,6 trestných bodů.

Pro jezdce startující v krátkých variantách soutěže všestrannosti, stejně jako v národních soutěžích, byla sobota posledním závodním dnem. V neděli tak můžeme držet palce dvěma českým jezdkyním v dlouhé variantě dvou hvězd, tedy soutěži CCI2*. Nejprve na ně bude čekat kondiční zkouška a poté závěrečný parkur.

 

Startovní a výsledkové listiny naleznete ZDE.




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE