reklama 11D

Miloslav Příhoda získal kvalifikaci na ME 2017

Český úspěšný jezdec a úřadující mistr České republiky se v závěru sezony 2016 pokusil v sedle svého aktuálně nejlepšího koně Captain Hero získat kvalifikaci na mistrovství Evropy, které se v roce 2017 koná ve Strzegomi. A to se mu podařilo…
19.09.2016 00:59  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Splnění kvalifikačních podmínek na evropský šampionát 2017 byl hlavní cíl Miloslava Příhody při výjezdu do italského Vairana, a to ve dnech 15. – 18. září. Tam na českou dvojici čekala soutěž CCI3*, v které společně startovali poprvé. Byl to poslední kroktomu, aby se jezdci jižletošním roce podařilo splnit kvalifikační podmínky pro start na mistrovství Evropypříštím roce.

Jak jsme podrobně o závodě informovali, po výborné drezuře za 46,2 bodů si česká dvojice dobře stála i ve výsledkové listině. Jak však jezdec sám řekl, hlavní bylo splnění kvalifikačních limitů a vše lepší byl jen bonus.

 V terénní jízdě taktéž nezaváhali a nestihli pouze časový limit. Na skocích však ukázali, že majítéto úrovni co dělat. O všem tak měl rozhodnout parkur, který není zrovna silná stránka koně Captain Hero. Ke kvalifikaci bylo potřeba dokončit nejhůře se čtyřmi skokovými chybami. Připočtení pouze šesti bodů však přineslo dvojici kýžený výsledek a splněný cíl.

„Jsem naprosto nadšený. Kvalifikace je hotová a příští rok se nemusíme honit za kvalifikačními soutěžemi,“ popsal Miloslav Příhoda. „Budemejen ladit formu a snažit se udržet zdraví,“ doplnil.




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE