reklama 11D

Příhoda vítězem CCI1* při Strzegom Horse Trials

O skvělé zakončení mezinárodních závodů ve všestrannosti v polské Strzegomi se postaral český jezdec Miloslav Příhoda. V soutěži CCI1* nakonec dovedl svého koně Ferreolus Lat k vítězství v této kategorii. V neděli 21. května na parkuru nechybovali…
21.05.2017 15:00  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Během nedělního dne se nakonec v parkuru představili pouze tři čeští koně. Z krásné druhé pozice vstupoval do poslední části soutěže CCI1* Miloslav Příhoda s koněm Ferreolus Lat. Jak před parkurem prohodil, musí pro to udělat vše, tedy jít čistě, a pak už jen čekat a doufat, že to vyjde. A ono to vyšlo. Na parkuru předvedla česká dvojice suverénní jízdu bez trestných bodů a díky chybám soupeřů se tak zasloužila o vítězství a českou hymnu.  Miloslav Příhoda a Ferreolus Lat dokončili soutěž CCI1* s pouhými 43,60 trestnými body na kontě.

V soutěži dále startoval Miloslav Příhoda s koněm Inkard, s nímž po jedné chybě obsadil konečnou desátou příčku. Petr Myška a Obora´s Shut It Out inkasovali 8 trestných bodů. Gabriela Slavíková s Expectancy Lucy do parkuru nenastoupila.

Pro českou ekipu to tak byl poslední start v rámci mezinárodních závodů Strzegom Horse Trials 2017. Miloslav Příhoda se totiž rozhodl s koněm Captain Herou v závěrečném parkuru při CCI3*. „Stejně už by se nijak výrazně neposunul a nezlepšil své umístění,“ popsal jezdec. Chce tak svého koně radši pošetřit do dalších závodů.

Kompletní výsledky naleznete ZDE




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE