reklama 11C

Příhoda úspěšně startoval na CSN ve Strzegomi

ikonka

V polské Strzegomi, kterou mají lidé většinou spojenou s všestranností, se ve dnech 20. – 22. dubna konaly národní skokové závody. Na nich se představil i český jezdec Miloslav Příhoda, kterému se dařilo a zvítězil v celkovém hodnocení pětiletých…
23.04.2018 09:21  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Ve Strzegomi se konaly otevřené soutěže i parkury určené pro mladé koně, kteří v nich byli hodnoceni stylovými známkami. A právě v pětileté kategorii si pro nejlepší celkové hodnocení ze tří soutěží dojel Miloslav Příhoda. Celkově nasbíral 24,4 bod a s vysokými známkami se radoval z první příčky. Nejlepší hodnocení si připsal v neděli, když obdržel 8,5 bodů.

Další úspěchy přidal Miloslav Příhoda během nedělního dne ve finále Malé rundy, když po bezchybném výkony v obou fázích obsadil s Mystic vd Welligton konečné čtvrté místo. Na jezdce čekal parkur 125 centimetrů vysoký.

Nejvyšší nedělní soutěží byla závěrečná Grand Prix, která se jela na parkuru 140 centimetrů vysokém. Český reprezentant v této soutěži sedlal dva koně, lepší výkon podal s Clear Jolie. S tou si na parkuru připsal 4 trestné body za jedno shození.

V sobotu však s tou to klisnou v soutěži 140 centimetrů vysoké nechyboval a poměrně rychlá jízda ho zařadila na pěkné třetí místo. Na první místo přitom ztratil pouhé dvě desetiny vteřiny.

 

Kompletní výsledky naleznete ZDE.




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE