reklama 11D

Příhoda se chystá na CIC do Sopot

ikonka

Až do polských Sopot se vydává ke konci tohoto týdne ve dnech 27. – 29. dubna český reprezentant Miloslav Příhoda. Účastnit se tam bude soutěží všestrannosti, a to mezinárodní zkoušky CIC2*. Sedlat bude svého úspěšného svěřence Ferreolus Lat …
23.04.2018 20:56  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Český jezdec Miloslav Příhoda vyráží do polských Sopor a mezinárodních závodů se bude účastnit pouze s jedním koněm, a to osmiletým valachem Ferreolus Lat. Tato dvojice má za sebou letos jedny mezinárodní závody. V německém Kreuthu při CIC1* obsadili před 14 dny pěkné třetí místo.

Tentokrát se česká dvojice postaví na start těžší soutěže při CIC2*. Vedle této zkoušky se při mezinárodních soutěžích uskuteční také CCI1*, CIC1* a CIC3*.

Drezurní zkoušky se konají během čtvrtečního a pátečního dne. V sobotu se jezdci při CIC2* vydají do parkuru a své snažení zakončí v neděli terénní jízdou.

Miloslav Příhoda bude sedlat ještě koně Eldorado v rámci národních soutěží, které doplní tento mezinárodní závodní program. Bude se jednat o soutěž „L“ dle polské stupnice.

 

Na stránky pořadatele se dostanete ZDE.




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE