reklama 11D

Příhoda průběžně desátý při CIC3* ve Strzegomi

ikonka

Sobotní den 13. října je ve Strzegomi při mezinárodních závodech ve všestrannosti Strzegom October Festival vyhrazen pro terénní jízdy i parkury. V soutěži CIC3* mají skokovou část již jezdci za sebou a bezchybný výkon posunul Příhodu na 10. místo…
13.10.2018 14:05  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

V náročné soutěži CIC3* se během sobotního dne představili jezdci na parkuru. Výborný výkon má za sebou český reprezentant Miloslav Příhoda. S Ferreolusem Lat totiž dokončil skokovou část bez trestných bodů.

Bez penalizace navíc absolvovali skokovou část pouze dva jezdci. Díky tomu se česká dvojice výrazně posunula v rámci průběžných výsledků, a to o 17. příček výše. Výborné desáté místo si drží s výsledkem 39,00 trestných bodů.

Na dvacátém místě je aktuálně Eliška Opravilová, která s Dunkasem A inkasovala celkem 10 trestných bodů, z toho šest bylo za čas.

V soutěži CIC2* se jezdci taktéž představili v sobotu v parkurové části. S jednou chybou je na 19. místě Jaroslav Abík s Madockem, když má aktuálně na kontě 37,10 trestných bodů.

V dlouhých variantách soutěží jedné až tří hvězd se naopak jezdci v sobotu vydali do terénní jízdy. V soutěži CCI2* si s krosem poradila bezchybně Eliška Orctová s Bonusem 1, která navíc stihla dokončit ve stanoveném čase. Na kontě tak má stále 33,00 trestných bodů a figuruje v elitní patnáctce. Bez penalizace dokončil tuto soutěž i Petr Myška s Obora´s Shut It Out. V této kategorii však jezdci mnoho nechybovali, a tak posun v průběžných výsledcích není tak veliký.

V rámci CCI1* v sekci A si naopak výrazně polepšila Kristýna Vávrová. S Guiron Vilin absolvovala terénní jízdu bez chyb a v čase. Díky tomu poskočila o více jak 15 pozic kupředu. Aktuálně jí s 38,80 trestnými body patří sedmnácté místo.

Žádný trestný bod v sobotu nepřidal na své konto ani Miroslav Trunda, který s Shutterflyke závodí při CCI1* v sekci B. Díky tomu si dvojice polepšila a posunula se na pěkné páté místo průběžného pořadí. Na kontě má 31,50 trestných bodů.

 

Startovní a výsledkové listiny naleznete ZDE.




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE