reklama 11A

Příhoda má za sebou drezuru na ME ve Strzegomi

Druhým dnem pokračuje v pátek 18. srpna mistrovství Evropy seniorů ve všestrannosti, které se koná v polské Strzegomi. Českou republiku při něm reprezentuje Miloslav Příhoda s koněm Captain Hero. Dvojice má za sebou drezurní úlohu.
18.08.2017 14:18  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Ilustrační foto: Kateřina Návojová
 
V pátek 18. srpna ve 14.00 hodin nastoupil Miloslav Příhoda s Captain Hero do úvodní drezurní zkoušky v rámci evropského šampionátu seniorů ve všestrannosti. Zajel výsledek 66,15 %, což je přepočteno na trestné body skóre 50,80. To bude odhadem stačit podle výsledků jeho soupeřů na umístění zhruba v polovině startovního pole, které čítá bezmála osmdesát dvojic.
 
Nic však ještě není rozhodnuto. Pořadí po první zkoušce bude uzavřeno až po jízdě posledního závodníka, který vkročí do obdélníku v 16:14 hodin. 
 
Ve vedení je prozatím Němka Bettina Hoy s koněm Seigneur Medicott s výborným výsledkem 24,60 trestného bodu. Také u druhé příčky svítí německá vlajka zásluhou Ingrid Klimke s Horseware Hale Bob OLD.
 
Třetí je průběžně Francouz Thomas Carlile s koněm Upsilon a čtvrté jsou znovu německé barvy, konkrétně Julia Krajewski na Samurai du Thot. Do soutěže se ještě nezapojil jeden z největších favoritů Michael Jung (GER), je však zřejmé, že Němci budou po první disciplíně dominovat.
 

Výsledky živě můžete sledovat v tomto odkazu. 




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE