reklama 11D

Příhoda dokončil ME Strzegom na 36. příčce

V neděli 20. srpna absolvoval český reprezentant Miloslav Příhoda poslední část mistrovství Evropy Srtzegom. V sedle Captaina Hero jezdec dokončil na výsledném 36. místě. V článku vám přinášíme výsledky týmové soutěže i soutěže jednotlivců…
20.08.2017 17:31  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Celkem 26 trestných bodů počítal český reprezentant Miloslav Příhoda v sedle Captaina Hero ve skokové části mistrovství Evropy. Po třech částech tak česka dvojice počítala 104,80 trestných bodů, což v silné konkurenci stačilo na 36. příčku.

Vedení v soutěži jednotlivců si udržela německá jezdkyně Ingrid Klimke, která zvítězila v sedle Horseware Hale Bob s 30,30 trestnými body. Stříbro si odváží další německá dvojice, a to Michael Jung a fischerRocana, s 32,80 trestnými body. Do elitní trojky se parkurem probojovala britská reprezentantka Nicola Wilson, která se zde představila v sedle Bulan a dokončila s celkovým počtem 35,50 trestných bodů.

Právě družstvo Velké Británie, ve složení Nicola Wilson, Kristina Cook, Rosalind Canter a Oliver Townend si odváží zlatou medaili z týmové soutěže s konečným výsledkem 113,90 trestných bodů. Se ztrátou necelých 11 trestných bodů si pro druhou příčku dojela družstvo Německa, v jehož barvách startovali Ingrid Klimke, Michael Jung, Julia Krajewsky a v sobotním crossu vyloučená Bettina Hoy. Trojlístek na stupních vítězů doplnilo Švédsko s 148,40 trestnými body, které reprezentovali Sara Algotsson Ostholt, Louise Svensson Jähde, Ludwig Svennerstål a Niklas Lindbäck.

Kompletní výsledkové listiny naleznete POD TÍMTO ODKAZEM




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE