reklama 11B

Příhoda bezchybný při sobotním Kreuthu

ikonka

Miloslav Příhoda si nejlépe z české výpravy poradil se závěrečnou skokovou zkouškou při CSI2* v německém Kreuthu, která se jela v sobotu 10. února. Soutěž 135 centimetrů vysokou totiž dokončil s klisnou Clear Jolie bezchybně...
10.02.2018 20:50  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Česká dvojice Miloslav Příhoda a Clear Jolie si dojela pro bezchybný výkon v nejtěžší soutěži sobotního závodního dne. Jejich čas stačil v početné konkurenci na konečné 16. místo. Vítězkou se stala německá reprezentantka Jörne Sprehe s Kick like Bum. Druhý český zástupce Ondřej Zvára s koněm Chaccolan soutěž nedokončil.

Miloslav Příhoda dosáhl během tohoto dne i na umístění v elitní pětce. Jednalo se o soutěž, kterou absolvoval s koněm Silkanna. Ve dvoufázovém skákání s výškou překážek 135 centimetrů se po bezchybném výkonu v první fázi probojoval i do té druhé. V ní předvedl druhý nejlepší čas, jedna chyba ho nakonec zařadila na konečné čtvrté místo ve výsledkové listině. Ondřej Zvára a Cenparo si odnesli ze soutěže jednu chybu.

Hned tři svěřence sedlal Aleš Opatrný v soutěži pro mladé koně ve věku sedmi a osmi let. Nejvíce se mu dařilo s koněm Chatinue, s nímž po jedné chybě v druhé fázi obsadil konečné šestnácté místo.

Kompletní výsledky naleznete ZDE




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE