reklama 11C

Při nedělním Lamprechtshausenu se dařilo Kučerové

Úspěšný den má za sebou především juniorka Kateřina Kučerová. Té se dařilo během nedělního programu dne 24. května na CSIO Lamprechtshausen, kde v juniorské túře na parkuru 130 centimetrů vysokém dokončila s oběma koňmi bezchybně…
24.05.2015 21:58  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Kateřina Kučerová a Timpex Abrand skončili mezi juniory třetí. Foto Lukáš Najman

Kateřina Kučerová závodilaTimpex Abrandem i Anabel van´t Kathof, přičemžvalachem předvedla rychlejší parkur, který jim zajistil výborné třetí místo. O zhruba tři vteřiny byla pomalejšíAnabel van´t Kathof. Díky opět bezchybné jízdě nakonec obsadila pátou pozici výsledkové listiny.

Taktéž mezi dětmi se některým českým reprezentantům podařilo dokončit parkur bezchybně. Do elitní dekorované dvanáctky se probojoval Daniel Pospěch a Elise S. Ti skončili devátí. Dvanáctou příčku obsadila Sofie Najmanová a Coco 146. Svého druhého koně si jezdkyně šetří na pondělní Grand Prix. Nedělní parkur 120 centimetrů vysoký dokončila bezchybně také Sára Finsterle a Looping.

Mezi mladými jezdci si nejlépe vedla Kateřina Málková a Cornils, kteří inkasovali 4 trestné body za jedno shození. Parkur 135 centimetrů vysoký tak dokončili na 19. místě.

Během finálového pondělí se představí 13 českých dvojic. Na dětské reprezentanty čeká Grand Prix s výškou překážek 130 centimetrů a stejně jako pro juniory a mladé jezdce se jedná o kvalifikaci na letošní mistrovství Evropy. Za děti nastoupí Sára Finsterle a Venezia, Kristýna Hofmeisterová a Calite Z, Sofie Najmanová a Stardano, Markéta Miková a Pay Day, František Stružinský s Lucky Lifestyle, Daniel Pospěch s Elise S, Tereza Vysoudilová s Isarem a také Tereza Markusková a Calivado. V juniorské Grand Prix bude na parkuru 140 centimetrů závodit Kateřina KučerováAnabel van´t Kathof, Kateřina De JagerováVoigtsdorfs Cityslicker a Ondřej NágrNormanem.

Mezi mladými jezdci bude mít Česká republika dvojí zastoupení. Na parkuru 145 centimetrů se představí Adéla Půlpánová a Lepus a také Ondřej Málek a Bugatti Dwerse Hagen.

 

Nedělní výsledky a pondělní startky naleznete ZDE.   




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE