reklama 11A

Při mítinku CSIO v Hagenu nejlepší Britové a Němci

V německém Hagenu se ve dnech 9. – 12. června konaly mezinárodní parkurové závody pro děti, juniory a mladé jezdce. Během mítinku s označením CSIO proběhly soutěže Poháru národů, při kterých se dařilo Britům a Němcům.
13.06.2016 16:59  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Future Champions CSIO Hagen ovládli Němci a Britové. Ilustrační foto: archiv Jezdci.cz

Závody CSIO pro děti, juniory a mladé jezdce, které se každoročně konají v Hagenu pod názvem Future Champions, letos proběhly ve dnech 9. – 12. června.
 
Stejně jako všechny mítinky CSIO pro seniory také tento přinesl soutěž Poháru národů ve všech vypsaných věkových kategoriích. Ve čtvrtek se odehrál Pohár národů pro juniory, který ovládla čtveřice jezdců z Velké Británie, kteří ve dvou kolech nasbírali celkem 7 bodů. Na druhé příčce dojeli Poláci, kteří inkasovali celkem 9 bodů a čtyři chyby udělali ve dvou kolech junioři z Francie
 
O den později 10. června následovaly Poháry národů pro děti a mladé jezdce. Dětskou kategorii ovládli Britové, kteří vybojovali výhru v rozeskakování s Němci, kteří skončili druzí. Třetí místo obsadili Dánové.
 
V nejstarší kategorii mladých jezdců, která se jela na překážkách s výškou do 145 cm dominovali domácí jezdci. Jejich výsledek činil v součtu 6 trestných bodů. O bod více mělo druhé družstvo Švédska a třetí dojel tým Belgie.
 
Výsledky z Hagenu najdete POD TÍMTO ODKAZEM



Štítky: CSIOHagenskoky
reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE