reklama 11C

Při Prague PlayOffs 2018 uvidíte také J.F. Pignona

ikonka

Galashow světového parkuru Prague PlayOffs 2018, to nejsou jen nejlepší skokoví jezdci a koně světa při parkurových soutěžích, ale také pestrý zábavný program, během něhož se představí celá řada účinkujících. Dnes představujeme J. F. Pignona…
24.10.2018 13:58  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12D

 
Těžko bychom hledali ve světě chovu koní a jezdectví osobnost s větším darem ke komunikaci s koňmi. Mistr „horsemanshipu“ Jean-François Pignon se narodil v roce 1968 v západní Francii a v dětství byl zapálený pro atletiku a fotbal. Ke koním si našel cestu ve třinácti letech, když jeho otec koupil roční klisničku, kterou pojmenovali Gazelle. V ten okamžik se zrodil jeho výjimečný vztah k těmto ušlechtilým zvířatům. 
 
Od šestnácti let se začal naplno věnovat výcviku a se svým bratrem založil společnost, která se začala podílet na jezdeckých show. První velký úspěch zaznamenal v roce 1991, když prezentoval svou práci v Avignonu. Od té doby navštívil se svými vystoupeními již dlouhou řadu zemí. Ukazuje při nich „dar od boha“, díky kterému s ním koně spolupracují na základě naprosté důvěry a respektu.
 

Pro informace o dalších účinkujících KLIKNĚTE ZDE!




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE