reklama 11B

Prezidentem Jockey Clubu ČR opět Jiří Charvát

ikonka

Jedním z hlavních bodů jednání Rady Jockey Clubu ČR, které se uskutečnilo 8. června 2018 na závodišti v Praze – Velké Chuchli byla volba orgánů Jockey Clubu ČR, kterým končilo volební období. Prezidentem Jockey Clubu ČR byl zvolen opět Jiří Charvát…
12.06.2018 11:50  |  Rubrika: Dostihy  |   FANCLUB
reklama 12D
 
Do dalšího, podle nových stanov čtyřletého volebního období, povede Jockey Club ČR staronové vedení ve složení: Jiří Charvát (prezident), Josef Váňa (viceprezident) a dále v prezidiu budou kromě zmíněných dvou: Martin Bláha, Ivan Janatka a Oliva Horová.
 
Jiří Charvát, který funkci Prezidenta zastává od roku 2014, byl zvolen dvoutřetinou většinou hlasů všech členů Rady hned v prvním kole, Josef Váňa post Viceprezidenta obhájil až v kole druhém. 
 
Členy Prezidia z titulu výkonu své funkce jsou Prezident, Viceprezident a předsedové nejpočetnějších členských subjektů JC ČR Českého svazu chovatelů plnokrevníka a majitelů dostihových koní Martin Bláha a České asociace steeplechase Josef Váňa. 
 
Vzhledem ke skutečnosti, že u Josefa Váni došlo k souběhu funkcí, byla do Prezidia v souladu se stanovami dovolena Oliva Horová. Zástupcem pořadatelských subjektů v prezidiu byla zvolena „duše“ karlovarských dostihů Ivan Janatka.
 



reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE